Monday, June 15, 2009

Saya Amatlah Bohsan...

Rutin harian asyik benda yang sama...
Tgk Citer, Main Game, Makan,Tidur, Main Game...Tgk Citer..Mkn, Tdur...bla..bla..bla...
Bila kat umah, rasa mcm nk blik usm...bila kat usm, rasa mcm nk blik umah....hoho

-----------------
----------------
------------
--------
-----
--

huhu, dh hbis sumer citer series kat aku yg dh aku tgk, skrg duk ulang balik...huhu sape ada citer g, bg kat aku!!!!! Game pn dh bohsan asyik ulang game yg sama....xda game yg best lg kew...huhu

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

nk mesej, xda sape lak nk mesej........mesej ngan **** je la....tp aku bukannye byk idea sgt nk mesej pa....ngan member2 usm??? hahahaha, satu benda yg agk pelik...nk mesej pe? heran2....nk ajk member jejalan, pitis kureng...mls r nk g jejln....

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

aduh!!!!!

7 comments:

miza said...

aik..duk umah pon ley bosan gak ker??
lain lah akk mu ni duk USM.kat cini xde org.. lagik lah bosan..seB bek dpt on9..xde lah bosan..wiwiiwi~
so bersyukur lah kerana anda berada di rumah..hihi

Muhammad Nor Bin Salleh said...

wah..udah buat blog barukah wahai kak miza??? hahah,btul2...saya amatlah bersyukur berada dirumah...ada kawan dtg ngan external hardisk, amatlah sangat banyak citer2 dlmnya...saya copy smpai tggal 5Gb je kat C and 400MB kat D...:)

miza said...

bengkak mata ngn cter lah dik oii..hahaha..blog ni dah setaun pun..bru ku jumpa kmbali..sudah lama ia menyepi..~cesss ayt terjiwang lak~hahaha

Muhammad Nor Bin Salleh said...

amboi..amatlah laju anda membalas...xsampai 3omin post comment tuh...tu r, lenguh mata n tengkuk....tp kalo xtgk cter, boring gler...xtau nk watper g...game pun udah jemu ku main walupun berpuluh2 game boleh ku install..

akk nk citer? :) ada naruto, shaman king, dragonzakura, impak maksima, kekasihku seru,....bla... bla... bla...

miza said...

x laju caner..dah duk stay kat lab..hik2..
xde keje or ada kje pun..boring2 buka blog..haha..

ha..bley gak tu..tp nk tgk cter hantu2 jer..
naruto n bla...bla...x maen lah..haha

yana said...

mat nor!
anda tidak menglinkkn blog sy ye?
dush3!!
sile link skrg...heeee~

Muhammad Nor Bin Salleh said...

yana, aku klik kat name ko...xleh kuar pun profile ko...cmna aku nk linkkan blog ko...hoho