Sunday, June 28, 2009

Transformer..DVD..Sims 3..Kreko..Kak Atika?

Seperti tajuk diats, xde pape pun...just ari khamis aritu aku kuar g jejalan SP..


Huhu, igt nk kuar ari Rabu (coz Rabu tuh 24hb, Transformer Revenge of The Fallen kuar....bleh tgk)...tp disebabbkan ada hal, xleh r....ari tu aku kuar g tgk transformer, woooo...best wooo....ntahla, bg aku citer2 cmni mmg best sb aku suka citer2 berunsur fantasy-anime-katun-bebudak skit-robot2....aku bg 5 bintang r kot....





Then pas dh tgk wayang tuh, aku g beli DVD kosong...ciss, kat sini mahal skit dr kat Sg Dua...yg paling murah kat kedai yg aku slalu bli (StarMax Technology),10keping RM13...dhla tak lawa(hahaha,aku cr yg cun2 skit)...huhu...yg lawa skit 10keping RM15....kat sungai dua, 5 keping RM5-6 and kalau 10keping, ada yg RM10-13(tp hrga ni kat satu kedai tuh je, yg aku slalu pegi, kedai lain aku survey, mahal gak...sama mcm kat SP nih)..aku pun x bli dulu, aku g cari DVD Game yg best2 skit...cr punya cr, jumpa la games SIMS 3...huhu...aku pun bli...then aku nmpk ada DVD Kosong, 5 keping RM6...aku pun bli r...





anyway, overall game SIMS 3 nih, best...sesape yg pernah main n suka game SIMS, mesti suka SIMS 3....aku xtau r kat SIMS 2 cmna, tp kat SIMS 3, mcm gabungan The SIMS campur ngan expansion dia Neighbourhood,Houseparty and mcm2 lg....gmbr pun lawa...and mcm2 yg kita leh buat dgn sims tuh.....tp untuk game yg guna graphic cmni, aku rasa kena ada graphic card and RAm tinggi baru leh main ngan sedap....

...gmbr tuh tak jelas kn....hoho, aku dh lama kat cc nih, xleh lelama, bahaya nih...k lah, sori Entry Post nih tergantung skit, x hbis g sebanarnya....k lah, chow...got to go...adios



0 comments: