Sunday, July 5, 2009

Kepulangan Yang Berhormat Tan Sri Azri Dari India

Pagi nih, dkt2 kul 7 kot.....ketibaan Yang Berhormat Tan Sri Azri Hafiz dari India.....
dia kata die busy,so dia xkn bukak blog...hoho

"Wah...sejak biler Aurox_3d jd tan sri?"

Ye,sejak die kuar USM n then dpt 'offer' g India....dia smbung study kat India selama 24x60x60=......saat...hahaha....pg td br fly dr India blik USM guna private jet....(zul kata dia guna private jet)....fuiyooo....sambung PHD kat sini katanya...Master dh amik kat INDIa...

Klah,saje je....aku xtau nk post apa.....today is the first day of my third sem....huhu bermulalah kehidupan penjara bak kata izwan....ye ye,agk betul disitu...hohoxpa2,lets do our best....hahaha aku kata "lets do our best"...x kira lah kalo korg 19jam main,4jam tdur n 1jam blaja pun...asalkan itu the best korg...hahaha.....xda lah...agk insaflah..ada la insaf skit2...tp insaf pun kalo kita tak berubah,sama gak....huhu khas ditujukan pada aku....

Td ngah online YM,satu perkara ajaib berlaku...haha...rumate lama aku...cik paan_superhebat...(itu e-mail dier)...tetiba YM aku...agk kehairanan disitu....jika anda kata saya adalah pendiam (jikalah,hahaha...maksud saya kalau..), maka dia adalah lg pendiam...sifat dia agk pelik...aku pun heran r dier...dier kat bilik je pendiam....kat kelas bising gak kdg2...sama je ngan aku...kat kelas pun bising...tp kat bilik,mesti senyap..huhu tp aku kagum sifat dier...kwsn katil dier,OK...mksud aku...x mcm katil aku...huhu...mesti bwh berhabuk n katil xkemas...ya,seperti sekrg di USM...hoho pape pun byk g sikap dier yg positif...huhu...dah nk dkt kul 8...kena siap2...ammar n zul nk g kul 8:30 katanya,\....

0 comments: