Wednesday, August 19, 2009

Kenapa Tak Bergerak2?

Hm...ditujukan khas kepada diri sendiri...

Mggu cuti nih, betul2 cuti...xwat pape pun...just wat GUI java jek...

Padahal dh rancang, nk kena stdy Database walaupun satu bab je pun jadilah, try wat Java, wat nota databse, logical design untuk projek sec,GUI java...hmmm..satu je wat, GUI...tu pun sebab Jin Wei nk sblm mlm nih....

Huhu, apa yg aku rasa aku dpt achieve nnti adalah nota dabase and logical design kot....logical design mybe aku xdpt taip lg,tp sekurg-kugnya aku bc n memahami apa itu benda2 alah tuh...bila dh faham, br la leh wat karangan (karangan?)...hoho...report la tuh...

Nota dabase? kalo aku dh dpt selesaikan, bermakna sekurg-kurgnya satu bab aku dh stdy...coz nota yg aku nk wat adalah bnda2 yg dibuat dlm lab...aku nk try wat cam awl sem 1 dulu...aku wat note ringkas untuk programming, so nnti xyah r nk rujuk buku yg tebal or nota2 dlm laptop...

Igt nk rancang n bagi2 tugas untuk projek databse...tppppp.........hmmmmmm...xpa lah, lupakan dulu...

2 comments:

aurox_3d said...

ala....biase r tuh...penyakit sejak dari dulu lagi...sblom cuti bersemamngat gler nak study....bawak buku lebih dari baju....sampai umah, haram r nak sentuh buku.

Muhammad Nor Bin Salleh said...

btul2...tp nasib baik r sekurg-kurgnye ada la gerak skit...huhu