Thursday, September 3, 2009

Hari Ini Dalam Sejarah...MyMyth Book of Record...

Hari Ini Dalam Sejarah
MyMyth Book of Record

Friday, 4 September 2009
2.33AM
mlm semalam,or pagi td....(aku lebih suka sebut mlm semalam)....
tgh nk siap2 g turun sahur kul 2.33 pg (kafe bwh tutup kul 3 pg)....
mata rasyed ternampak satu pasangan couple tgh bermesraan atas Kafe Tekun...
giler ah, aku pun usha la, walaupun kurg jelas...
nmpk r diorg bercuim dan aksi2 lain....
huhu, mata aku ni prob skit...x nmpk sgt...
mata bebudak lain, giler terang.....
aku nmpk mcm yg laki tuh kulit gelap skit, pompuannye x pakai tudung, nmpk mcm india...
bebudak lain kata, mcm pompuan china,kulit cerah skit, rasyed kata maybe india kot...
yg laki tuh diorg kata mybe india or foreigner kot...
huhu, ni adalah 1st time secara LIVE nye nmpk adegan bermesraan cmtuh,

xxxxxxxxx---xxxxxxxxxx

huhuhu, cmna leh tgk??????
bilik encik jahrakal,tgkapnye menghadap kafe...kira nmpk r tgkap kat ats kafe tuh....rasyed terusha atas kafe and nmpk pasangan tuh....
undying,jahrakal and barathrum pun g r turun ke kafe, dgn harapan nk tgk saper pompuan and laki tuh....hohoho sb time nk turun tuh, nmpk mcm diorg dh puas cium2 gelek2 sekejap smbil berbaju....

3 mamat tuh pun g r atas cafe, tgk lampu dah gelap, tp org xda...laptop ada...kipas lak mcm br tutup....hmmm, xtau lah diorg g mana untuk meneruskan kerja terkutuk tuh....

bila kami dh beli sahur, naik atas, x lama kemudian (xda la laam sgt, lemah tul laki tuh) , kat tgkap tuh nmpk balik pasanagn tuh, hmmmmm,,,,,,...mybe dah puas kot...tuh yg sambung buat2 study....

hohoho, ini adalah satu sejarah dan record untuk encik Myth89....

8 comments:

nini_uniey said...

huhu...bunyik cam lucah je...

PurPlez said...

haisyooo
loqlaq gile!!
ni pahal p citer sebijik sebijik ni?
ayoyo~
haha~

fendy said...

matnor..pliz cencored skit,hoho.

Muhammad Nor Bin Salleh said...

HAHAHA...excited nk citer nih...tak bertapis...huhu

budak lain mybe dh prnah nmpk sblm nih,tp aku br kali nih...hohoho

PurPlez said...

tu r
sokong fendi
len kali senserd sikit
bahaya ooo
p/s: kalo dak bawah umo baca cm ne?haha~
p/s: guer pun xpenah tgk secara live.hehe

Muhammad Nor Bin Salleh said...

hahaha...
bhgn yg agk lucah tuh dh dicensored kan sikit..da edit...huhu
budak atas 12 tahun dh leh bc...hahaha

zero said...

undying spe matno?
ko ke?

Muhammad Nor Bin Salleh said...

ntah la zul....

actually bukan undying,jahrakal n barathrum je,ada g rosemon pun turun gak..lupa lak...hm,smlm pun diorg nih ada g...psgn yg sama...nmpk tgh membelai2 rmbut...hmm,then kmi x tgk dh...dh x pduli...

_pompuan tu india,laki tu chinese...