Sunday, October 11, 2009

Tolong!!!!!

sedutan comment dr post cik auni

hahaha...

cian tul ko...eh, cian kat kita sumer...

tp kn, dlm busy2 byk asignment and byk test...ada gak yg sempat g jejalan,bersuka ria sana sini...g aktiviti tu aktiviti nih.....

yela, myb kat diri sendiri rasa mcm tak mnyusahkan(walhal menyakitkan badan+diri sendiri)...tp org kat sekitar cmna? dush2...



huhu,aku senang r kata kn? sb aku x rasa, yg pmi pun aku bg nama tp x join meting...huhu teruk tul,xda komitmen..



berbalik pd yg td, kita rasa kita leh ikut,kita leh wat walaupun kita join sana,join sini...siyesly,kalo am,mmg aku rasa die leh...tp org lain??? hmm, pikir r dua tiga kali...



aku pikir cmni, kalo korg join aktvt byk sgt,xpun wat aktvt byk sgt...hbis tu, asinment byk,grup lak tuh....nk jmpa wat meting wat asinment cmna?????? kalo mmg da bg tugas, ko wat part nih,ko lak yg nih...xpa...g la join aktvt,asal leh siap part ko sudip....



tp ni kalo keje yg memang nk kena monitor,keje yg nk wat sesama,xpun x bg tugas lg.....nk siapkan sesetengah part dulu br leh bg2 tugas....so cmna??? dimanakah anda ketika grup anda hendak atau sedang membuat asinment grup??? konsert???? 1siswa???? lepak nagn member2 lain yg xreti2 kita ada tugas????



pls consider org lain ok, apa yg korg wat tu, akan effect (eh, affect kot) org lain gak...



--ish,tp mmg yg paling geram sb smpat g p konsert,p bersuka ria,join aktvt 1sswa la...mcm2 lg...keje pun tersekat r smpai korg blik,smpai korg leh start blik wat keje...aiyooo...tolong, kita dh besor,da matang and da leh kawin da pun...mcm lectr sec aku ckp,kat U kita kena ada self-discipline..mmg,skali skala kita nk gak g rehatkan minda,relaks jap...tp berpada2 r...



aku tau,aku pun main game kat bilik,tgk citer (walaupun da lama x tgk citer huhu,sape ada citer best???? nk...)...tp sumer tuh kat bilik, bebila team aku nk wat meting pun leh,sb aku sentiasa available kat bilik...xsalah nk wat aktiviti luar bilik,mmg gerakkan badan,wat otak aktif and so on...tp kalo da slalu sgt, pe gunanya kalo otak aktif tp x wat keje?????????>--


sori,kalo sesape ada terasa pape...aku bkn perfect,just nk kata apa yg patut( ++ skit yg x patut skali kot)...sori...aku kata ni kepada sumer terutama diri aku sendiri...oit (HOI la,br bunyi kasar skit) MATNOR!!!! da tau keje byk, sudip2 r join aktvt,g sana sini,membuatkan diri kita sukar available untuk team kita wat meeting...dan, oit matnor, sudah2 r tuh bebel, awak tuh bkn nye bagus sgt!!!!!

8 comments:

aurox_3d said...

hik2...ini da panas gler da ni...aku dapat rasekan ko tenyeh2 keyboard ko time type post ni...ahak2

maa said...

haaha..
tak le bla..

copy post letak dalam komen si auni..

kok ye pun buat le reference link..

hahaha....

maa said...

hahaha..

baru ko tau sbb pe ak marah2 bila buat saiment..

bila tak marah cam nie le jadikny..

p/s: marah bukan sbb benci tp sayang ...pergh..

umi said...

haha..
biasa ah keje grup..
sumtime kita bz..
sumtime grup mate bz..
as long as benda tu siap ok la kan..
lebih kurang kira halal..
wat bekalan di akhirat..
amin~~

Muhammad Nor Bin Salleh said...

hahaha...betui2...sb tu r aku kena mrh ngan ko aritu...hoho

terbalik tuh, aku post comment dlm blog auni,then copy paste dlm post aku...hoho

aurox_3d said...
This comment has been removed by the author.
aurox_3d said...

btol2....sokong komen amar...buat r bibliography ke, referential integrity ke.. opss, terbanyak pulak soalan tuh kat test tadi...hehehe

nini_uniey said...

hekhek..bangga namaku disebut..lalala
xpela...ilek2.. da nak abis mggu kalut + bz nih...
huhu...xsabar nk abiskan mggu nih..
sabtu nnti nk g panjat gunung jerai..lalala... mltimedia xsiap agik..haha