Sunday, December 12, 2010

Jom Daftar Sebagai Pengundi

PRU13 Sudah Hampir

Aku pun dh cukup 21 Tahun..

Dah boleh mendaftar..

Yok, tunaikan tanggungjawab..:) haha

4.69 Juta belum mendaftar..


Syarat Mendaftar: Berumur 21 Tahun Ke Atas

Tempat Daftar Undi:

a)Ibu Pejabat SPR Malaysia
Tingkat Bawah, Blok C7, Kompleks C
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62690 Putrajaya
No. Telefon: 03-88856686

b) Pejabat-Pejabat Pilihan Raya Negeri[Link]

c) Pejabat-Pejabat Pos Berkomputer di seluruh Negara[Link]

d) Penolong Pendaftar[Link]


Yup, ada dengar citer leh dftar on9, tp aku google, xda pun..

ada mmg ada, tp individu persendirian yang buat,

yang dr pihak SPR sendiri, xsure lak dah ada lum

ni link berita SPR nak buat daftar Online


Tempat Mengundi: Ikut Alamat pada IC


Dah daftar? Nak semak nama?

Semak Sini


Jom Daftar!! Sekali Sahaja!! Pasni Takyah Daftar dh..


Marilah Mari

Mari Mengundi

Tunaikan Kewajipan

Pada Negara


themythstoodstill: Awal tahun aritu kat Pjbt Pos dlm Tesco SP pun boleh daftar pengundi kat situ..tp nk g daftar tu yang mls..huhu

1 comments:

Riz said...

daftar cepat la matno oii...
takkan nk tunggu umo 40 bru nk g daftar kot.. haha...